12:40

Danderyds SK

Referat: Stureby SK - Danderyds SK

Goldman-effekten?

Efter förlusten mot Örby var alla överens: Något måste göras. Sagt och gjort, eftersom tjejerna som alltid hade presterat som de ska, så återstod bara att byta ut tränaren. Andreas fick åka hem och Peter och Jeppe fick äntligen göra som de ville.

Efter 3st tuffa matcher trodde de att tjejerna skulle vara trötta.
Men tänk vad fel de hade!

SSK rivstartade med 2st snabba mål. De kämpade och sprang hela första halvleken.
De få anfall DSK (Danderyd SK) hade var inga problem. Och kom de nära mål var Sofia där och tog bollen.
Snabba långa utkast sedan var vi på ” rätt planhalva igen”
När första halvlek var slut ledde SSK med 3-0

Andra halvlek kämpade vi på i samma anda som i första, vilket snart gav resultat! 4-0
I mitten på halvleken fick DSK ett mål (och de var de värda..)
Men vi samlade ihop oss, avbytarna hejade på sina kompisar på planen och diskuterade taktik medans de vilade.
och så småningom gav det resultat. 5-1!
Fina löpningar, skott och passningar samt ett härligt go vid sidan av planen, där alla stod och var beredda hela tiden grundlade segern och fixade en:

Snygg avslutning på dagen! En riktigt 5-1 á
Efter ”tack till publiken” var det medaljutdelning under jubel och handklapp till ett härligt gäng tjejer!!